Schoonmaakbedrijf B-Raffinage

Bij B-Raffinage bent u aan het juiste adres voor:

Wilt u uw bedrijfsruimte graag professioneel laten schoonmaken, of bent u particulier op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat pure kwaliteit levert? B-Raffinage werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Bovendien zijn al onze medewerkers uitstekend geschoold en hebben ze een uitgebreide ervaring met de diverse werkzaamheden. Zowel onze schoonmaakmiddelen, onze communicatie als onze werkwijze is van een zeer hoog niveau. Uw vraag vormt de leidraad voor onze werkzaamheden, waarbij we u graag kennis laten maken met onze uitgebreide mogelijkheden binnen de schoonmaak.

 

Schoonmaak van kantoorgelegenheden

De schoonmaak van kantoorgelegenheden behoort al vanaf het prille begin tot onze kenwerkzaamheden. Denk aan het schoonmaken van portieken en algemene ruimtes, maar ook aan raambewassing tot en met tweehoog. Daarnaast kunnen we ons richten tot het schoon opleveren van uw gebouw, of de facilitaire opvolging (alarmopvolging). Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van uw communicatienetwerk en werken we als schoonmaakbedrijf vanuit Waalwijk graag aan de schoonmaak van uw buitenterrein.
Tevens verlenen wij ook onze diensten in Drunen, Kaatsheuvel, Waspik, Loon op Zand en Nieuwkuijk

 

Schoonmaak voor particulieren

Daarnaast richten we ons graag op de schoonmaak voor particulieren. Wilt u uw woning graag volledig laten reinigen, of bent u op zoek naar een professionele partij voor klein onderhoud en reparaties? Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en zorgen ervoor dat alles brandschoon opgeleverd wordt. Uiteraard kunnen we daarbij onder andere uw tapijt en vloeren reinigen. We maken gebruik van zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen, waardoor u kunt rekenen op een degelijke schoonmaak, met een omgevingsneutraal karakter.

 

    "U vraagt wij antwoorden"