Schoonmaakbedrijf B-Raffinage

BEVEILIGING van Eigendommen en gebouwen

Wilt u uw facilitaire diensten graag gezamenlijk bij een professionele partij onderbrengen? Kies dan voor onze beveiliging, in combinatie met onze kwalitatief hoogstaande schoonmaak. Zowel binnen de schoonmaak als beveiliging werken we uitstekend met hoogwaardige producten, een uitgebreide ervaring en daarnaast ruim voldoende expertise binnen onze medewerkers. Het is de combinatie van de verschillende diensten die B-Raffinage tot een gedegen aanbieder op het gebied van facilitaire diensten maakt.

 

Beveiliging binnen facilitaire dienst

Onze beveiliging maakt sinds 10 jaar deel uit van onze facilitaire dienstverlening, waardoor u de mogelijkheid heeft een compleet pakket af te nemen. We hebben in deze ruime tijd veel ervaring opgedaan en kunnen u zo als geen ander adviseren over de best te nemen maatregelen. Met name de beveiliging van gebouwen en eigendommen behoort tot onze specialisatie op dit gebied. Kies voor een alarmsysteem en laat u daarbij uitgebreid adviseren over de functies, voordelen en eventuele beperkingen.

 

Aankoop en installatie

B-Raffinage is u graag van dienst met een advies op maat, maar kan u ook tijdens de rest van het proces op een uitstekende manier begeleiden. Wij helpen u graag met de aankoop van een beveiligingssysteem en zorgen er daarna voor dat deze op de juiste manier voor uw geïnstalleerd wordt. We houden u doorlopend op de hoogte van de ontwikkelingen en de mogelijkheden, maar zorgen er aan de andere kant voor dat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Zoals het een professionele beveiliger betaamt nemen we zoveel mogelijk voor u uit handen, om alles op een betrouwbare manier voor u te organiseren, installeren en uit te voeren.

 

Compleet alarmsysteem LEES MEER